14-28 April 2024
Θέατρο , Επόμενες Παραστάσεις

Περί... (εκ)παιδεύσεως: Θεατρική παράσταση σε μορφή podcast

Με τις Νικολέττα Χριστοφόρου και Έλενα Κουσιαππή Ανδρουλιδάκη

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2024

«Κουβέντα με την Νικολέττα» Podcast live ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Συντελεστές: Νικολέττα Χριστοφόρου και την Έλενα Κουσιαππή Ανδρουλιδάκη
Καλλιτεχνική επιμέλεια, σκηνοθεσία: Μαρία Χριστοφόρου

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Περί... (εκ)παιδεύσεως» είναι μια παράσταση που ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή της ιδέα, γιατί συνδυάζει Podcast σε δομημένη μορφή παράστασης. Επίσης ξεχωρίζει για το Improvisation των ηθοποιών, κάτι που κάνει την κάθε παράσταση μοναδική. Ταυτόχρονα η καλή χημεία των συντελεστών, και το πολύ ωραίο κρασί που προσφέρει όπως και η μαγική και φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο μικρός καλλιτεχνικός χώρος, συμβάλουν σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η παράσταση πραγματεύεται τις σχέσεις μαμάδων και δασκάλων και το αντίστροφο μια σχέση πονεμένη σε μια άκρως ανατρεπτική και κωμική διάσταση. Με χιούμορ άμεσο και αιχμηρό η Νικολέττα και η Έλενα υποδύονται ρόλους μαμάδων της διπλανής πόρτας και ίσως όχι και τόσο διπλανής. Μαμάδες και δασκάλες στα καλύτερα τους, της ταλαιπωρίας, του ανταγωνισμού, οι φίλες, οι κολλητές, οι αππωμένες, όλες δικές μας, γελάμε μαζί τους, αλλά τις αγαπάμε. Ιστορίες που μας κάνουν να ταυτιστούμε και να γελάσουμε με την κατάντια μας, τα χρόνια περνάνε και όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν, μαμάδες με τις ώρες έξω από τα φροντιστήρια, μαμάδες που θεωρούν ότι είναι ελίτ επειδή έτυχε να έχουν κάποια χρήματα παραπάνω, οι δασκάλες που ανταγωνίζονται η μια την άλλη, η καλή δασκάλα που θέλει με την καρδιά της να βοηθήσει και πέφτει πάνω σε μια μητέρα άστα να πάνε και άλλες πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Γελάμε και απομυθοποιούμε με καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μας και σαν μαθητές κάποτε και σαν γονείς και φυσικά σαν δάσκαλοι όσοι υπήρξαν η είναι εκπαιδευτικοί. Όλα προϊόν μυθοπλασίας καμία σχέση με πραγματικούς χαρακτήρες.

Μέσα από την απίστευτη δύναμη που μας δίνει το χιούμορ ,θέλουμε να στείλουμε μηνύματα αποδοχής, αγάπης και συνεργασίας γονιών και σχολείου όλοι είμαστε όλα και μαζί με τις νοοτροπίες του παρελθόντος ας ξεφύγουμε από τον αχρείαστο ανταγωνισμό και αγκαλιάζοντας την αυθεντικότητα μας ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Τα υπόλοιπά επί σκηνής οπλιστείτε με το πιο όμορφο σας χαμόγελο και χαλαρή διάθεση και σας περιμένουμε.

>> ΚΥΡΙΑΚΕΣ 14 & 28 Απριλίου 2024, 1900 μ.μ., The Little Worry People Art and Drama Studio and Rebirth Κέντρο Διαδραστικού Θεάτρου & Well-being Centre, Ορφέως 2, 2413 Μακεδονίτισσα, Λευκωσία.

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 99 358663
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί
Απαραίτητη προ-πώληση εισιτηρίων, tickets are not refundable

Υποστηρικτής: MAKKAS FINE WINES

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close